Beograd na dlanu

„Zastrašivanje sindikata dok GSP ima najmanji broj vozila na ulicama, a većina na granici tehničke ispravnosti“

Beogradski glas (Beta) – Sindikat „Sloga“ saopštio je da je predsednik tog sindikata u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP) Beograd Nebojša Aleksić pozvan na informativni razgovor u policijsku stanicu Stari grad, i ocenio to kao zastrašivanje i gušenje sindikalnog rada.

Aleksiću je u policiji rečeno da je prijavu podneo jedan od direktora u GSP-u Dejan Krstović zbog ugroženosti, nakon satanka rukovodstva sa sindikatima u pogonu „Karaburma“, navedeno je u saopštenju.

„Smatramo da je ovo klasična zamena teza koja ima za cilj gušenje sindikalnog rada ‘Sloge’ i zastrašivanje predsednika sindikata u GSP –u i to u trenutku kada GSP najlošije stoji, ima najmanji broj vozila na ulicama, od kojih je većina njih neklimatizovana i na granici tehničke ispravnosti“, navodi se u saopštenju.

Taj sindikat je dodao da je uveren da pozivanje Aleksića na informativni razgovor ima veze sa njegovom kritikom iznajmljivanja 30 luksuznihi klimatizovanih vozila „škoda“ za potrebe menadžmenta, kao i raspisivanje tendera za navodni rekreativni oporavak zaposlenih sa minimalno tri saune.

Slobodne Novine

Slobodne Novine

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x