Društvo

Savet za borbu protiv korupcije: Da li Mihajlović najavljuje obustavu našeg rada

Izvor: Beta

Vlade Srbije za borbu protiv korupcije je objavio da je dobio odgovor potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović povodom uzveštaja o realizacija infrastrukturnih projekata na Železnici u kojem, kako je navedeno, “stoji najava latentne obustave rada Saveta”.

“Potpredsednica Vlade i Ministarstvo će pokrenuti procedure da Vlada preispita rad Saveta u nazad nekoliko godina, rezultate rada, način, kriterijume i kvalitet izveštaja, kao i način davanja preporuka, kako bi se ovo telo reformisalo i angažovalo stručne i profesionalne ljude koji će svojim radom pomoći dodatno Vladi da bude uspešnija i efikasnija”, piše u odgovoru Zorane Mihajlović, objavljeno je na sajtu Saveta.

Savet je postavio pitanje “da li je ovo obraćanje pisano u lično ime ili u ime Vlade Srbije” i istakao da je “nudio pomoć i preporuke u smislu zaključaka bilo kojoj Vladi ali ‘pretnja i ucena’ od strane vlasti nije bilo”.

“Obaveštavamo javnost Srbije da nismo odustali od borbe protiv sistemske korupcije u našoj zemlji”, naveo je Savet za borbu protiv korupcije.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x