Politika beogradski glas
Politika

Čanak tvrdi da ga je napalo Šešeljevo obezbeđenje: Osuđeni ratni zločinac i poznati zlikovac ponovo dovlači batinaše

Politika

Beogradski glas (Beta) –  Poslanik Ligesocijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da ga je danas vređao na najgrublji mogući lider radikala Vojislav Šešelj i da ga je napalo njegovo obezbeđenje.On je novinarima u parlamentu rekao da se incident desio na televiziji “Hepi” gde su jutros obojica gostovala jedan posle drugoga u jutarnjem programu.

Incident je, po njegovim rečima, sprečio poslanik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić koji mu je pomogao da izađe iz te televizije.

“Osuđeni ratni zločinac i poznati zlikovac Šešelj, koji je sticajem nesrećnih okolnosti je poslanik u ovom parlamentu, ponovo je počeo da dovlači batinaše da plaše ljude, da prete, a mene eto su i fizički napali”, rekao je Čanak.

On je zatražio da MUP privede Šešeljevo obezbeđenje, da se počinioci identifikuju, a Šešelj da bude izložen primeni zakona kojim mu se oduzima mandat poslanika da bi mogao da odgovara za uvrede i pretnje upućene njemu i drugim kolegama u Skušptini.

“Ukoliko MUP i pravosudni organi to ne urade mi ćemo biti prinudjeni da se branimo kao što smo to činili devedesetih godina, što nikome nije u interesu. Ja se pred ratnim zločincima i zlikovcima tipa Šešelja neću povlačiti, a branićemo se svim raspoloživim sredstvima”, rekao je Čanak.

Slobodne Novine

Slobodne Novine

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Novosadski deran
Novosadski deran
18 априла, 2018 3:56 pm

Kog si đavola tražio na Vučićevoj televiziji Hepi? Sadiš tikve sa đavolom pa se čudiš kada te po glavi lupe.Pravu opoziciju vojna policija sprečava da uđe na to ruglo od televizije čak i kada su uredno pozvani na gostuju.A ti i tvoj ortak Šešelj ne silazite odatle.Na istoj ste strani to je svima jasno, ovakve predstave vam više ne prolaze.Dosta nam je 30 godina jahanja, dalje nećete moći.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x