Politika

DJB: N1 preneo lažnu vest da Dosta je bilo izlazi na izbore

Izvor: DJB

Tokom današnje konferencije za novinare u Skupštini Srbije, lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović nije izjavio da je DJB odlučio da ide na izbore, kako je to objavila agencija Beta, a prenela televizija N1.

“Na ovim izborima ćemo morati da, uprkos tome što su namešteni birački spiskovi, što mediji nisu fer, da se izborimo za ostanak u bici. Ovo je jedna bitka u velikom ratu, jedna borba, i u ovom ratu na kraju moramo izboriti suverenu Srbiju. Ovo je maraton, nije sprint, valja nam istrajati u toj borbi”, rekao je Saša Radulović i ovo se može proveriti na video snimku konferencije.

Saša Radulović ni danas ni ranije nije izjavio da će DJB izaći na izbore, već da pokret prikuplja potpise za registraciju stranke i eventualni izlazak na predstojeće izbore, ali da će zvanična odluka biti doneta tek nakon što potpisi budu prikupljeni. DJB i dalje smatra da bojkot ima smisla ako je u njemu cela opozicija: PSG, DJB i ceo SZS. U suprotnom, parcijalni bojkot je političko samoubistvo. DJB je spreman da bojkotuje izbore ukoliko je u njemu kompletna relevantna opozicija.

Novinari N1 ne dolaze na konferencije za medije koje DJB održava redovno u Narodnoj skupštini poslednjih 50 dana, već o našim aktivnostima tek povremeno izveštavaju pozivajući se na novinske agencije.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x