Politika

„Imamo plan kako u tri koraka srušiti Vučića“

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas, prilikom osnivanja Inicijativnog odbora te stranke u Opovu, da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić „u bescenje rasprodaje Srbiju da bi produžio svoj politički vek i kupio još malo vremena da on i njegova ‘ekipa’ nastave pljačku koju su započeli još pre nekoliko godina“, saopšteno je iz SSP.

Stefanović je rekao da SSP „to neće dozvoliti, i da je još pre godinu dana predstavljen plan kako srušiti Vučića“.

„Prvim korakom smo ogolili njegovu diktaturu. Drugi korak, odnosno sporazum pod okriljem Evropske unije, treba da garantuje fer i poštene izbore, na način i po modelu koji je već primenjen u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori“, rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima „treći korak Stranka slobode i pravde čini svaki dan, a to je jačanje organizacije koja je u rekordnom roku okupila sve one ljude koji žele promene i slobodnu i pristojnu Srbiju“.

„I u našem Banatu umesto što ulažu u poljoprivredu, oni uvoze prljave tehnologije iz Kine, gde radnici treba da rade za male plate, ili prodaju srpsku zemlju, tobože, arapskim investitorima. Isto rade sa američkim fondovima koji ne donose investicije, nego kredite na koje se plaća i kamata“, rekao je Stefanović a navodi se u saopštenju SSP.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x