Politika

Kolundžija: Ne vidim alternativu Vučiću

Beogradski glas (Beta) – Violinista Jovan Kolundžija koji je na listi Srpske napredne stranke za parlamentarne izbore, izjavio je da će biti poslanik SNS kao nestranačka ličnost u Odboru za kulturu i da će pokušati da promeni nešto za “kastu” kojoj pripada, a to je ozbiljna muzika.

On je za “Blic” objasnio da želi da promeni nešto i da “ne vidi alternativu ovo vlasti o kojoj može da se priča i ovako i onako”.

“Mislim da ta vlast, a pre svega Vučić, ima najbolju nameru, koju je teško ostvariti do kraja i da brzo promeni stvari.Počev od pristupa kapitalizmu,radu, borbi za svoje mesto pod suncem. To su jako teške promene jer se tiču svesti ljudi. A pomaci su, za ovih šest-sedam godina, zbilja vidljivi. Vučić se bori na puno frontova, mislim i da bi voleo da oko sebe ima više saradnika koji bi mogli da ga podrže u tome. Ume da vlada, da se bori za sve što je bitno za Srbiju, na unutrašnjem i spoljnom planu. Toliku strast i energiju nisam video ni kod jednog predsedniak u poslednjih nekoliko decenija”, naveo je Kolundžija.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x