Politika beogradski glas
Politika

“Nažalost, uticaj Šešelja u Skupštini još dovoljno jak da spreči smenu Vjerice Radete”

Beogradski glas (Beta) – Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da i pored svih osuda na račun poslanice Srpske radikalne stranke Vjerice Radete nažalost ne očekuje njenu smenu s mesta potpredsednice Skupštine Srbije.

“Dosta je trošenja reči na ono što je napisala Šešeljeva poslanica. Svi smo to osudili, zgražavali se nad napisanim, čudili se kako neko može da urušava naše vrednosti. Puno reči, ali jako malo dela, konkretnih dela, i nema smene Radete s mesta potpredsednice parlamenta. Volela bih da grešim, ali čini mi se da od te smene neće biti ništa”, rekla je Zorana Mihajlović za dnevni list Kurir.

Mihajlovićeva kaže da se “prostakluk radikala predugo toleriše”.

“Toliko je bilo pretnji, kletvi, uvreda, čak i pretnji smrću meni i ostalim poslanicama, upućenih od strane Šešelja i ostalih radikala, koje su prošle bez ikakve kazne. I onda se pitam zašto bi sad bilo drugačije. Zato mi se čini da je uticaj Šešelja u Skupštini još dovoljno jak da spreči smenu Vjerice Radete”, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je na kraju istakla da iz svih tih razloga ne očekuje smenu Šešeljeve poslanice, ali i da bi jako volela da ne bude u pravu.

Vjerica Radeta je posle smrti predsednice udruženja “Majke Srebrenice” Hatidže Mehmedović, kojoj su u Srebrenici ubijeni muž i dva sina, napisala na društvenoj mreži Tviter “Čitam umrla Hatidža Mehmetović iz udruženja biznismenki Srebrenice. Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi !?”

Politika

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x