Politika

Predstavnici SNS-a predali “Aleksandra Vučića za našu decu”

Predstavnici koalicije “Aleksandar Vučić za našu decu”, koja je okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS) prvi su Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) predali izbornu listu za parlamentarne izbore na kojoj se, prema rečima gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, nalazi 72 odsto novih kandidata u odnosu na izbornu listu za narodne poslanike na prethodnim izborima.

Vučević, koji je i potpredsednik SNS, je tom prilikom u obraćanju novinarima rekao da se na izbornoj listi nalazi i 45 odsto žena, a od ukupnog broja predloženih poslanika njih 42 je sa Akademije mladih lidera SNS-a.

“Cilj je da dobijemo podršku gradjana za nastavak politike razvoja”, rekao je Vučević i dodao da to znači i dostizanje 900 evra prosečne plate “kako bi naša deca ostajala ovde”.

Vučević je rekao da će predizborna kampanja SNS početi 14. marta u Vranju, da će miting u Beogradu biti održan 18. aprila a da će završni skup biti u Nišu 23. aprila.

Nosilac liste je predsednik SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dok je prvi na listi ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, a medju kandidatima za 250 poslanika su i predstavnici SDPS-a Rasima Ljajića, PUPS-a, Pokreta socijalista i Pokreta snaga Srbije Bogoljuba Karića.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x