Politika beogradski glas
Politika

“Ako je policija nesposobna da privede Šešelja moraćemo da reagujemo, dosta je njegovog bahaćenja”

Politika

Beogradski glas (Beta) – Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović zatražio je danas da policija privede Vojislava Šešelja, kao i da hitno identifikuje i privede obezbedjenje lidera Srpske radikalne stranke, zbog današnjeg fizičkog napada na predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

“Ako je policija nesposobna da to uradi, onda ćemo biti prinudjeni da sami reagujemo, kako smo već to radili u prošlosti kada je u pitanju Šešelj i njegova horda sastavljena od nasilnika i primitivaca. Potrebno je staviti tačku na bahaćenje Vojislava Šešelja i sprečiti njegovo terorisanje cele zemlje i poštenih i pristojnih gradjana”, naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

On je ocenio da je današnjim ponašanjem, kada je reč o hrvatskim parlamentarcima, Šešelj obrukao Srbiju i njene gradjane “još jednom služeći se primitivnim ponašanjem nedostojnog normalnog i razumnog čoveka, što Šešelj nikada nije ni bio”.

“Gazeći hrvatsku zastavu i vredjajući hrvatske poslanike samo je kompromitovao Srbiju u očima ljudi koji žive u našem susedstavu, svesno stvarajući tenzije koje treba da pogoršaju naše odnose”, naveo je Jovanović.

On je pozvao nadležne da zabrane najavljeni skup radikala u Hrtkovcima i naveo da “u slučaju da skup bude odobren, unaped upozorio da on neće biti održan, jer će ga (LDP) sprečiti”.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x