Politika

“Šešelj je marginalna pojava, problem je što tišina prati Mirdita, dobar dan”

Politika

Beogradski glas (Beta) – Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je na otvaranju festivala “Mirdita, dobar dan” da je predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj marginalna pojava u društvu, a da ga mnogo više brine tišina koja prati festival.

“Meni je mnogo važnije ono što se dešava ovde, činjenica je da festival otvoren. Šešelj je marginalna pojava danas u našem društvu. Ne treba mu povlađivati, on samo pokušava da skrene pažnju na sebe. Taj jadni skup njega i tih stotinak nesrećnika je logičan epilog te nenormalne politike koju su oni vodili 30 godina”, rekao je Jovanović.

On je dodao da ga brine tišina koja prati festival, a koja prema njegovoj oceni, nije posledica nezainteresovanosti društva, nego velike nemoći i iscrpljenosti i činjenice da ni nakon 30 godina “nisu svedeni računi”.

“Nismo to svođenje računa uradili sa Bosnom i Hercegovinom, sa Hrvatskom, niti sami sa sobom. Nismo postavili pitanje zašto nam se sve to desilo”, rekao je Jovanović.

Slobodne Novine

Slobodne Novine

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x