Politika

Ševarlić prekinuo štrajk gladju

Izvor: Beta

Samostalni narodni poslanik Miladin Ševarlić saopštio je da prekida štrajk gladju jer smatra da njegovim zahtevima nije posvećena pažnja zbog popularnosti ostalih koji su takodje započeli štrajk a čiji zahtevi nisu tako važni kao sudbina Kosova.

“Ovo je jedinstven slučaj da sam, kao idejni tvorac i onaj ko je osmislio štrajk u Skupštini i prijavio ga, bio medijski ugušen zbog popularnosti vladajuće većine sa jedne i pokreta Dveri sa druge strane”, rekao je Ševarlić i dodao da pitanja koja su pokrenule te dve grupacije nisu tako važna kao Kosovo.

“Smatram da pitanja kao što je incident sa Marjanom Rističevićem, odnosnso odlaganje nastavka izbornog procesa posle korona virusa, jesu pitanja koja treba razmatrati ali nisu u rangu nacionalno najznačajnijih”, istakao je poslanik i predložio novinarima da ostalo troje štrajkača pitaju kakav je njihov stav o Kosovu.

Ševarlić je započeo štrajk gladju juče tražeći da Skupština raspravlja o Kosovu, a za njim u štrajk je stupio i lider Dveri Boško Obradović tražeći dijalog i odlaganje izbora, kao i dvoje poslanika SNS-a koji zahtevaju da tužilaštvo “počne da radi svoj posao”.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x