Politika

Vučić: Odlučio sam da se reklamiramo i na N1, taman da se sekiraju mnogi

Izvor: N1

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je da će se ta stranka u ovoj predizbornoj kampanji, za razliku od prethodnih, oglašavati i na televiziji N1. Vučić veruje da će to, kako je rekao, nasekirati mnoge.

Na predzbornu kampanju Aleksandar Vučić se osvrnuo tokom razgovora sa novinarima, u Smederevskoj Palanci, gde je položen kamen temeljac za izgradnju fabrike „Kjungšin Kejbl“ u kojoj će se proizvoditi delovi za tradicionalne automobile, kao i komponente za električne baterije automobila visoke tehnologije.

„Odlučio sam da nam krenu reklame i na N1, taman da se sekiraju mnogi. Ne govorim o vama (novinarki N1), nego o drugima, o gledaocima nekim. Strašno će da se nasekiraju. Taman su naučili samo da gledaju kakav sam zlikovac i zločinac, e bar na 50 sekundi će sad morati da gledaju nešto drugo“, rekao je Vučić.

Na podsećanje novinarke N1 da gledaoci mogu i sada da ga vide na našoj televiziji, lider naprednjaka je odgovorio: „Ma, strašno kako me gledaju. Uz vaša objašnjenja uvek. Morate da me tumačite i prevodite pošto ja ne govorim dovoljno dobro srpski.“

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 17. 06. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x