Politika

Zelenović: Izlazimo na izbore u Šapcu, bojkotujemo ostale

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je da je Glavni odbor stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) doneo odluku o učestvovanju na lokalnim izborima u Šapcu, i da, kako je rekao “brani normalan život u Šapcu”.

Zelenović je na konferenciji za novinare rekao da za odluku o izlasku na lokalne izbore ima podršku ogromnog broja gradjana i dodao da je Srpska naprednka stranka u Šapcu postala političko krilo “šabačke grupe” na čijem čelu stoji Milan Ostojić Sandokan.

Zelenović je naveo da će gradjani Šapca na predstojećim izborima doneti odluku “da li nastavljamo da gradimo Šabac kao moderan grad u kom može da se živi dobro ili će se vlasti dokopati Sandokan”.

“Imamo jasan plan kako da gradjani ostvaruju veće zarade. Imamo plan kako da navodnjavamo 20.000 hektara plodnih oranica u Mačvi, imamo plan da snažno investiramo u puteve, ulice, u vodovod i kanalizaciju. Imamo plan kako da se ljudi leče bolje. Imamo plan za bolji život u slobodnom gradu, našem Šapcu,” rekao je Zelenović.

Kako je danas saopšteno iz njegovog kabineta donoseći odluku i izlasku na lokalne izobre u Šapcu, stranka ZZS donela je odluku da bojkotuje parlamentarne i pokrajnske izbore, kao i sve druge lokalne izbore.

Saopšteno je i da je potpredsednik stranke Srdjan Srećković glasao protiv ove odluke, posle čega je istupio iz ZZS.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x