Politika

Živković: Ne vidim problem da Šapčani i svi koji misle da mogu pobediti Vučića, izađu na izbore

Beogradski glas (Beta) –  Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je da ne vidi problem u tome da građani Šapca, Paraćina i “svi oni koji misle da mogu da pobede daljinske ispostave Aleksandra Vučića”, izađu na predstojeće lokalne izbore.

Obraćajući se novinarima u Skupštini Srbije, Živković je rekao da Šabac, i danas kao i pre više od 200 godina u boju na Mišaru, ima pravo da se zaštiti od “novih kabadahija, sultana ili autokrata”.

“Ne vidim problem da Šapčani, Paraćinci i svi koji misle da mogu da pobede prljave daljinske ispostave Vučića, izadju na izbore. Znam da 1996. i 2020. godine nisu iste ali princip da bežanjem ne možete da pobedite, može uvek da se pokaže, i 1996. i 2020. godine”, kazao je lider Nove stranke.

Naveo je da stranka još nije donela odluku o izlasku na izbore ali i dodao da je “očigledno” da je atmosfera u Novoj takva da su bliži odluci o učešću na izborima.

“Bliži smo odluci o izlasku ne zato što mislimo da su izborni uslovi dobri ili da su bolji nego što su bili pre tri meseca već zato što je to jedini način da se pobedi zlo”, rekao je Živković.

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x