Politika beogradski glas
Srbija

“On je samo bleda kopija Mila Đukanovića”

Beogradski glas (Beta) – Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke u Skupštini Vojvodine Đurađ Jakšić ocenio je danas da pokrajinski premijer iz Srpske napredne stranke Igor Mirović “vuče katastrofalne poteze”.

“Mirović pokazuje znake vanredne nervoze i dekoncentracije, a nije došao još ni do polovine mandata. Mirović nema nikakav plan i program, vuče katastrofalne poteze i bespotrebno dodatno zadužuje pokrajinu. Argumentacija koju koristi je bleda kopija demagoškog maga, njegovog idola, crnogorskog separatiste i mafijaša Mila Đukanovića”, rekao je Jakšić na konferenciji za novinare.

On je dodao da je Miroviću bilo bolje da je ukinuo Fond Evropski poslovi i Razvojnu agenciju Vojvodine, čiji su efekti rada “minorni” a “basnoslovno” koštaju pokrajinski budžet, nego što se odlučio da zaduži pokrajinu za nove kredite.

“Zalažemo se za ukidanje ove dve institucije i usmeravanje sredstava na oblast zdravstva, kulture, obrazovanja, sporta i socijalne zaštite”, kazao je Jakšić i naveo da bi se ukidanjem fonda i agencije uštedelo 300 miliona dinara na godišnjem nivou.

Slobodne Novine

Slobodne Novine

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x