Srbija

Zbog huligana ograda bazena kao logor iz Drugog svetskog rata

Beogradski glas (Beta) – Uprava javnog bazena u Inđiji skinula je novopostavljene ograde s bodljikavom “žilet-žicom”, pošto su to građani kritikovali na društvenim mrežava, deleći fotografije ograde koja može teško povrediti ljude i životinje.

Portal Vojvođanskog istraživačko analitičkog centra VOICE piše da su građani burno negodovali i jer im je ograda ličila na zatvorsku, ili na “logor iz Drugog svetskog rata”.

Zamenu prvobitne ograde, postavljene pre 30 godina, naložio je direktor Sportskog centra Ilija Trbović, ali je zbog velikog nezadovoljstva stanovnika tog sremskog grada novom ogradom, naredio da se i ona odmah ukloni.

Upravnik bazena Milorad Dragojlović rekao je za VOICE da je “žilet-žica” postavljena da bi se sprečilo noćno preskakanje ograde i kupanje u bazenu van radnog vremena, što se “sve češće dešava u poslednje vreme”.

“Ne znam zašto mene zovete, jer sam ja samo radnik ovde. Nama je direktor naložio da ogradu postavimo i mi smo tako uradili. Takođe, danas nas je pozvao i rekao da ogradu ipak uklonimo”, kazao je Dragojlović.

Po njegovim rečima, nema razloga za strahovanje od povreda, jer su ulaznice “izuzetno povoljne”, te on “ne vidi zašto bi bilo koje dete preskakalo ogradu”.

“Kažem vam, razlog su huligani koji noću preskaču, a za postavljenje ograde smo iskoristili dane kada vremenske prilike ne dozvoljavaju kupanje u bazenu”, rekao je Dragojlović.

Slobodne Novine

Slobodne Novine

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Direktno

Dobra vest

Naslovna za sredu 15. 07. 2020.

Loša vest

Uzbunjivač

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x